01.02.2022
Nieuwe bestuurder Gert BoersGert Boers

Per 1 februari 2022 verwelkomt Stork IMM Gert Boers als nieuwe bestuurder.
Gert neemt het spreekwoordelijke stokje over van Martin Essink die gedurende het jaar 2021 de rol van bestuurder van Stork IMM vervuld heeft. Martin was reeds enkele jaren betrokken bij het bedrijf als investmentmanager van Wadinko. Als gevolg van de aandelenoverdracht aan Stibbe Participaties treedt hij per 31-1-2022 terug als bestuurder.
Op zijn rol als bestuurder bij Stork IMM kijkt Martin met een goed gevoel terug:
“We hebben als Stork IMM roerige jaren achter ons waarbij we er in geslaagd zijn de juiste stappen te zetten. Het voert te ver om deze allemaal nog een keer de revue te laten passeren, maar wat voor mij als belangrijkst achterblijft is de drive en het Stork gevoel bij de medewerkers. Zij hebben Stork IMM weer dichter bij de klanten weten te brengen en verbeteringen weten aan te brengen in de manier van werken. Daardoor hebben we een gezonde uitgangspositie en dat merken we dagelijks. Nieuwe uitdagingen dienen zich aan, zoals bijvoorbeeld de vraagstukken in de toeleverketen en een nog scherpere focus op de markten waarin we onderscheidend zijn. We praten weer dagelijks over het product en over de klant en dan ervaar ik de bezieling van de mensen die in Hengelo werken en dat is een mooi gevoel om mee te nemen.”
Gert Boers is ter voorbereiding op zijn nieuwe rol als bestuurder van Stork IMM al enige weken intensief betrokken geweest bij Stork IMM.
Gert is bij verschillende internationale bedrijven in de regio werkzaam geweest, waaronder Power-Packer, en TenCate Grass. Hij heeft dan ook veel ervaring als bestuurder van internationale bedrijven in de maakindustrie. Voor zijn start bij Stork IMM was Gert werkzaam voor Howden Hengelo, wat net als Stork IMM een voormalig Stork bedrijf is.
Gert ziet erg uit naar de uitdaging die er bij Stork IMM ligt. “We richten onze blik op de toekomst en willen met onze medewerkers, klanten en leveranciers werken aan verdergaande “gecontroleerde groei” van dit mooie bedrijf met gezonde resultaten.”
Stibbe Participaties kijkt zeer positief terug op een zorgvuldige overdracht van Wadinko en op de ondersteunende rol die zij in de afgelopen jaren heeft gespeeld en is erg tevreden met hoe Stork IMM het jaar heeft afgesloten. “De resultaten van 2021 bieden een gezonde basis voor verdere groei.”


VORIG BERICHT NIEUWSOVERZICHT VOLGEND BERICHT