Mensen

In de bedrijfscultuur van Stork moedigen we wederzijds respect, kruisbestuiving en samenwerking bewust aan, om groei, innovatie en operationele excellentie te bereiken. We hebben hoog gemotiveerde collega's, die altijd dat beetje extra doen om de klant tevreden te stellen.

Over ons: People - Planet - Profit

Milieu

We streven continu naar het beperken van energieverbruik, ten eerste in ons eigen bedrijf. Ook hebben we voorzieningen voor elektrische auto's op ons parkeerterrein geplaatst, zowel voor bezoekers als voor onze eigen mensen. Maar door onze producten te verbeteren, helpen we ook onze klanten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. We werken zowel aan het verlagen van het energieverbruik als aan het verlagen van het materiaalverbruik van onze machines.

Winst

We zijn actief in Europa en daarbuiten, en gebruiken onze ervaringen in dienst van onze klanten. De groei die we hiermee realiseren helpt ons onze continuiteit te waarborgen, en onze klanten nog beter te ondersteunen. Want het einddoel blijft altijd hetzelfde: we willen onze klanten helpen, de best mogelijke producten te maken!