K 2022

De grootste kunststofbeurs ter wereld


Algemene informatie

De 22e editie van de K-beurs vindt plaats van 19 tot en met 26 oktober 2022 in Düsseldorf, Duitsland.Stork IMM is er weer bij en kijkt er naar uit om dit jaar weer voor u te mogen exposeren.

SAVE THE DATE


Op de K 2022 zullen Stork IMM en Brink BV opnieuw hun krachten bundelen. Deze keer geheel in het teken van “High Tech Holland”.


Brink & Stork IMM

In 2019 lieten we u al kennis maken met onze Hollandse high tech toepassingen maar ook met Hollandse gastvrijheid en saamhorigheid binnen het thema "Let's Go Dutch".

Let's go Dutch

Floor Plan K-2022

Dit jaar gaan we next level met onze technologie. Als Nederlandse bedrijven zijn we supertrots op het High Tech klimaat dat Nederland heeft.
Continue innovatie op diverse vlakken, zoals onder andere windenergie, zonne-energie, watermanagement etc. Stuk voor stuk onderwerpen die naast het high tech karakter ook in het teken van duurzaamheid staan.
Dit jaar presenteren Stork IMM en Brink twee gezamenlijke Hollandse high tech toppers en dit alles binnen het thema “High Tech Holland”

High Tech Holland

Logo High Tech Holland

7000 kN - 8650 IMM met elektrische sluitaandrijving:

Op deze machine wordt een 2-voudige 10 liter emmer met meegespoten beugel geproduceerd in slechts 6,8 secondes.
Met een hybride oplossing is de Stork IMM spuitgietmachine perfect in staat om de hoge injectiesnelheid te leveren die vereist is voor de lichte 2-voudige 10 liter emmer. Ook met deze hoge injectiesnelheden is de machine uiterst betrouwbaar en stabiel. Bovendien is de machine erg energiezuinig.
Door het unieke concept van Stork IMM is de machine aanzienlijk zuiniger dan andere vergelijkbare hybride spuitgietmachines in de markt. Deze innovatie om energie te besparen levert afhankelijk van de stroomprijs een kostenbesparing tot ver boven de EUR 100.000,- per jaar op!
De machine is voorzien van zij-uitname apparatuur van Brink en de emmer heeft een IML label toepassing. Het label op de emmer is ontworpen door “made by Jessie” en staat geheel in het teken van “High Tech Holland”.
De injectie is speciaal uitgelegd voor hoge snelheden en maximale output. De 8650 injectie-unit, die uitgerust is met een 98 mm High Performance schroef, haalt maar liefst een output van 360kg/hr.
Een ideale combinatie waarin u kennis maakt met de snelheid, betrouwbaarheid (robuust) en duurzaamheid van een Stork IMM spuitgietmachine.


4400 kN - 1450 IMM met elektrisch doseren

Op deze machine wordt een 6-voudige margarine tub met IML, zij-uitname, camera controle en inpaksysteem gepresenteerd.
Door middel van een perfecte integratie van machine en apparatuur ontstaat er een compleet beheerst productieproces waarbij de kwaliteit optimaal is en bovendien de verspilling minimaal is.
Er is gekozen voor een combinatie van een procesregeling die het gewicht constant houdt, met een hotrunner regeling die de balancering tussen de diverse caviteiten optimaliseert.
De invloed van materiaalfluctuatie wordt zo in het proces geminimaliseerd en de producten zijn 100% goed. De toepassing biedt een ideale oplossing voor het gebruik van regeneraat zonder dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit.
Om de procesregeling en hotrunnerregeling mogelijk te maken wordt er intensief en projectmatig samengewerkt door de professionals van Stork IMM en Brink. Door software integratie is de Brink robot in staat om de spuitgietmachine, op basis van drukmeting in alle matrijs holtes, de hotrunner temperaturen te laten corrigeren en nadruk en/of nadrukpunt te laten corrigeren.
De communicatie is gebaseerd op OPC-UA, de laatste standaard op het gebied van communicatie tussen machines onderling of met MES systemen. In dit concept heeft u geen in- of uitgangen meer nodig, maar alleen een netwerk kabel.
Het label van de margarine tub is gebaseerd op een Hollandse grootmeester in de schilderkunst die voor zijn tijd al vooruitstrevende technieken gebruikte met prachtige resultaten.


4400-1450 IMM with Electrical Dispensing
Wij zien er naar uit om u te mogen ontvangen op onze stand en u te informeren over onze high tech toppers en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.