14.03.2022
Stork IMM actief in FrankrijkStork IMM actief in Frankrijk

Nadat Stork IMM het jaar 2021 haar klanten in Frankrijk bediende vanuit de hoofdvestiging in Nederland, zijn wij zeer verheugd om u te kunnen mededelen dat Stork IMM vanaf de komende maanden de Franse markt weer lokaal vanuit Frankrijk gaat bedienen.

Emmanuel BreteauVanaf 1 februari 2022 is Emmanuel Breteau gestart als service engineer voor Stork IMM Frankrijk. Hoewel hij reeds zeer bekend is en veel ervaring heeft met het spuitgietproces en spuitgietmachines, zal hij de komende maanden eerst een intensief intern opleidingstraject volgen op de hoofdlocatie in Nederland, zodat hij ook de Stork IMM-spuitgietmachines volledig leert kennen.

Olivier JacquerouxVanaf 1 mei 2022 zal bovendien ons bekende vaste gezicht in Frankrijk, Olivier Jacqueroux, weer terugkeren bij Stork IMM.
Olivier en Emmanuel zullen de Franse dienstverlening samen gaan herinrichten met als doel optimale ondersteuning van onze klanten. Uiteraard worden zij hierbij volledig ondersteund vanuit de hoofdlocatie in Nederland.
Naast hun actieve inzet in Frankrijk, zullen Olivier en Emmanuel ook actief zijn in andere Franstalige gebieden.

De gezamenlijke kennis van Olivier en Emmanuel zal leiden tot een nog betere dienstverlening en biedt Stork IMM de kans om de relaties met klanten te intensiveren.

Stork IMM spuitgietmachines onderscheiden zich door hun snelheid, robuustheid en beschikbaarheid, maar misschien nog wel het allerbelangrijkste is de hoge kwaliteit en uitstekende service. Met het optimaliseren van de Franse dienstverlening gaat Stork IMM hier grote stappen zetten.

Naast het herinrichten van de Franse dienstverlening heeft Stork IMM geïnvesteerd in een nieuw serviceplatform waardoor de afhandeling van serviceopdrachten soepeler zal verlopen.

Wim Brinkman Vanuit Sales zal Wim Brinkman intensief gaan samenwerken met Olivier en Emmanuel.
Team Frankrijk zal in de komende maanden starten met het bezoeken van haar Franse klanten en ziet ernaar uit om de bestaande relaties te intensiveren en nieuwe te starten.


Stork IMM

Stork IMM richt zich op het ontwerpen, verkopen, bouwen en onderhouden van spuitgietmachines voor thermoplastische kunststoffen. Stork IMM heeft zich gespecialiseerd in zwaarbelaste hoogwaardige spuitgiet machines voor de verschillende verpakkingsmarkten; emmers, kratten, voedsel en bloempotten.
Stork IMM levert spuitgietmachines, maar ook complete systemen samen met strategische partners. Er worden machines gebouwd in een range van 200 tot 2000 ton sluitkracht met spuitgewichten van enkele grammen tot 15 kg. Specifieke onderdelen en software maken de machines van Stork IMM bij uitstek geschikt voor de herverwerking van gerecyclede plastics.


VORIG BERICHT NIEUWSOVERZICHT VOLGEND BERICHT