26.01.2021
Inbedrijfstelling 2.0René Wolfkamp

Sinds enkele maanden worden machines zoveel mogelijk in bedrijf gesteld door een team van servicemonteurs en monteurs uit het team dat de machine gebouwd heeft.
Stork IMM heeft voor deze nieuwe manier van inbedrijfstelling gekozen, omdat dit een aantal voordelen met zich meebrengt:

  • De monteur die de machine gebouwd heeft ziet hoe “zijn” machine gebruikt wordt en welk doel de machine dient. Naast dat dit voldoening en trots biedt, werkt dit ook stimulerend om de kwaliteit verder te verbeteren.
  • Interne medewerkers worden meer betrokken bij de wereld van de klant. Zo ervaren ze de toegevoegde waarde voor de klant maar ervaren ze ook welke gevolgen verstoringen hebben.
  • Medewerkers kunnen op deze manier hun kennis en ervaring uitwisselen.
  • Tijdens de inbedrijfstelling worden inzichten opgedaan hoe onderdelen wellicht beter bereikbaar of efficiënter gemonteerd kunnen worden.
Stork IMM is al eerder gestart om steeds vaker in het offerte traject als team richting de klant te opereren door de klant samen met de projectverantwoordelijke engineer te bezoeken. Bij het opstellen van de specificaties en ook bij het bespreken van de 3D modellen. Hierdoor voldoet de machine steeds beter aan de verwachtingen van de klant. Er ontstaan op deze manier steeds betere inzichten hoe opties en klantenwensen kunnen worden uitgewerkt.

“Betrokkenheid is de sleutel tot succes”.


VORIG BERICHT NIEUWSOVERZICHT VOLGEND BERICHT