K-2019

De grootste kunststofbeurs ter wereld


Bedankt voor een fantastische K 2019!


Namens de hele Stork IMM-familie willen we alle bezoekers bedanken, die de tijd hebben genomen om ons te bezoeken, tijdens de recente K 2019 beurs in Düsseldorf, Duitsland!

Tijdens deze achtdaagse beurs heeft het ons verheugd dat we, de meer dan 225.000 bezoekers uit meer dan 165 landen die de show bezochten, mochten verwelkomen. Op onze stand kwamen bezoekers kennismaken met onze toonaangevende spuitgietmachines en -technologie. Dit omvatte onze hybride Stork Food-Line 7000 die met de snelste cyclustijd van de K-show, in 3,9 seconden een 250 grams voedselcontainer 8-voudig produceerde. Daarnaast hebben we onze volledig elektrische Stork Food-Line 4400 gepresenteerd, die ook in 3,9 seconde een 1,5-liter kaasbakje 2-voudig produceerde. Ten slotte hebben we onze nieuwe reeks Services 4.0-oplossingen gepresenteerd. Die laten onze voortdurende toewijding aan intelligent IMM-energiebeheer en connectiviteit op afstand (remote control) zien.
Leaflet Services 4.0

Nogmaals bedankt voor het bezoeken van onze stand tijdens uw bezoek aan de K 2019 en we kijken ernaar uit om onze gesprekken in de komende dagen en weken voort te zetten.

Met vriendelijke groet / Kind regards / Mit freundlichen Grüßen / Cordialement,
Stork IMM