K-2019

De grootste kunststofbeurs ter wereld


Algemene informatie

De 21ste editie van de K-beurs vindt plaats van 16 tot en met 23 oktober 2019 in Düsseldorf, Duitsland. Stork IMM is er weer bij en kijkt er naar uit om dit jaar weer voor u te mogen exposeren.
SAVE THE DATE

Voor de K-2019 gaan Stork IMM en Brink B.V. hun krachten bundelen en samen exposeren onder de slogan “Let’s Go Dutch”, een slogan die op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd


Brink & Stork IMM

Allereerst is, “Let’s go Dutch” een voor de hand liggende keuze voor deze uit Nederland afkomstige bedrijven. Stork IMM en Brink BV combineren het beste van de Nederlandse cultuur en delen de passie voor het ontwikkelen van verpakkingsoplossingen voor de kunststofverwerkende industrie.
Komende maanden zullen we u verder informeren waarom “Made in Holland” van doorslaggevend succes voor u kan zijn.

Let's go Dutch

“Let’s go Dutch” is ook een Engelse uitdrukking, waarbij je gezamenlijk uit eten gaat, maar iedereen zijn eigen rekening betaalt. Voor ons is dit een duidelijke weerspiegeling van het onafhankelijke karakter van onze twee bedrijven. Maar het weerspiegelt ook onze kracht om gemakkelijk met elkaar samen te werken. We spreken immers dezelfde taal, weten waar we het over hebben en we zijn dichtbij.

Dit jaar presenteren we twee “turnkey” verpakkingsoplossingen tijdens de K-2019:

  • Een hybride 7000 kN Stork “Food-Line IMM” met een elektrisch aangedreven sluiteenheid en een Brink IML- en zij-uitname robot. Gezamenlijk zal dit systeem een ongeëvenaarde prestatie leveren en in een indrukwekkende cyclustijd, een 250 grams voedselcontainer, 8-voudig produceren.
  • Een volledig elektrische 4400 kN Stork “Food-Line IMM” met een Brink IML- en zij-uitname robot. Gezamenlijk zal dit systeem met het laagste energieverbruik een hypermodern 1,5-liter kaas bakje in 2-voud produceren.

Wilt u ons bezoeken op K-2019?

Klik op de onderstaande knop, vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.
REGISTREER NU

We kijken ernaar uit u persoonlijk te begroeten!


Floor Plan K-2019