06.02.2018
Stork IMM ontvangt het ISO 9001:2015 certificaat

iso 9001:2015

Met trots melden wij de vernieuwing van ons ISO certificaat; we zijn nu gecertificeerd volgens de herziene norm ISO 9001 : 2015. ISO 9001 is 's werelds meest erkende kwaliteitsbeheerstandaard en helpt organisaties om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van hun klanten.

Na strenge interne en externe audits van onze bedrijfsprocessen en onze productkwaliteitsomgevingen werden we beloond met het nieuwe certificaat. Door dit niveau van certificering te behalen, bewijzen we ons vermogen en onze wens om effectief en efficiƫnt een kwaliteitsmanagementsysteem te bieden, terwijl we onze producten en diensten en onze interne processen continu verbeteren.

Deze certificering helpt ons om ons kwaliteitsbeleid van het bedrijf naar een hoger niveau te tillen: "We willen onze relaties met onze klanten verder versterken door middel van extra diensten, met een meer effectieve en proactieve aanpak. Daarnaast willen we het kwaliteitsniveau verhogen door het continu volgen van het productieproces. Onze productontwikkelingen zullen marktgericht zijn met twee grote projecten voor 2018/2019 en last but not least, we werken samen met verschillende technische opleidingscentra in de regio aan langdurig in-huis-onderwijs voor jongeren. Ze krijgen intensieve training en begeleiding aangeboden en als alles goed gaat, een baan zodra hun opleiding afgerond is. Zo heeft Stork IMM ook op de lange termijn gekwalificeerd personeel."


DOWNLOAD CERTIFICAAT VORIG BERICHT NIEUWSOVERZICHT VOLGEND BERICHT